2019 Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası Sona Erdi

29 Eylül 2019
730


İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu’nun işbirliğiyle düzenlenen 2019 Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası, bugün (27 Eylül 2019, Pazar) Bostanlı Plajı’nda kadınlar ve erkekler kategorilerinde oynanan yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Final karşılaşmalarından sonra yapılan törenle ise; kupa ve madalyalar sahiplerini buldu.

Kadınlarda günün ilk yarı final karşılaşmasında Bulgaristan’dan Aleksandrova/Kyoseva ikilisi ile Kosova’dan Ramadani/Sylejmani ikilisi karşı karşıya geldi. Rakibini 2-0 (21-18, 21-16) mağlup eden Aleksandrova/Kyoseva ikilisi finale yükselen ilk takım oldu.

İkinci yarı final mücadelesinde ise; temsilcilerimiz Buğra Eryıldız/Burcu Atasoy ile Merve Çelebi/Bahanur Gökalp ikilisi karşı karşıya geldi. Rakibini 2-0 (21-17, 21-19) mağlup eden Merve Çelebi/Bahanur Gökalp ikilisi finalde Aleksandrova/Kyoseva ikilisinin rakibi oldu.

Üçüncülük mücadelesinde; rakibi Ramadani/Sylejmani (Kosova) ikilisini 21-18‘lik setlerle 2-0 mağlup eden Buğra Eryıldız/Burcu Atasoy ikilisi turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

Finalde ise temsilcimiz Merve Çelebi/Bahanur Gökalp ikilisi ile Aleksandrova/Kyoseva (Bulgaristan) ikilisi şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Rakibini 21-14 ve 21-15’lik setlerle 2-0 mağlup eden Merve Çelebi/Bahanur Gökalp ikilisi, 2019 Balkan Şampiyonası’nı şampiyon olarak tamamladı.

Erkekler kategorisindeki ilk yarı final karşılaşmasında temsilcilerimizden Murat Giginoğlu/Volkan Göğtepe ikilisi, Moldova’dan Tima/Majarov ikilisi ile karşı karşıya geldi. Rakibini 2-0 (21-18, 21-17) mağlup eden Murat Giginoğlu/Volkan Göğtepe ikilisi finale yükselen ilk takım oldu.

İkinci yarı final mücadelesinde ise; bir diğer temsilcimiz Selçuk Şekerci/Sefa Urlu ikilisi ile Romanya’dan Virlan/Calin ikilisi karşı karşıya geldi. Rakibini 2-0 (21-13, 21-14) mağlup eden Selçuk Şekerci/Sefa Urlu ikilisi finalde Murat Giginoğlu/Volkan Göğtepe ikilisinin rakibi oldu.

Üçüncülük mücadelesinde; rakibi Virlan/Calin ikilisini 21-17 ve 21-15‘lik setlerle 2-0 mağlup eden Tima/Majarov ikilisi turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

Finalde ise temsilcilerimiz Murat Giginoğlu/Volkan Göğtepe ikilisi ile Selçuk Şekerci/Sefa Urlu ikilisi, şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Rakibini 2-0 (21-10, 21-14) mağlup eden Murat Giginoğlu/Volkan Göğtepe ikilisi, 2019 Balkan Şampiyonası’nı şampiyon olarak tamamladı.

Erkekler kategorisinde turnuvanın üçüncüsü olan Tima/Majarov ikilisine kupa, madalya ve çeklerini; BVA Plaj Voleybolu Teknik Delegesi Ognyan Andonov ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge verdi.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Selçuk Şekerci/Sefa Urlu ikilisine kupa, madalya ve çeklerini; İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nüammer Uslu verdi.

Erkekler kategorisinin şampiyonları Murat Giginoğlu/Volkan Göğtepe ikilisine kupa, madalya ve çeklerini; İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer ile TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş verdi.

Kadınlar kategorisinde turnuvanın üçüncüsü olan Buğra Eryıldız/Burcu Atasoy ikilisine kupa, madalya ve çeklerini BVA Plaj Voleybolu Teknik Delegesi Ognyan Andonov ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge verdi.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Aleksandrova/Kyoseva (Bulgaristan) ikilisine kupa, madalya ve çeklerini; İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nüammer Uslu verdi.

Kadınlar kategorisinin şampiyonları Merve Çelebi/Bahanur Gökalp ikilisine kupa, madalya ve çeklerini; İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer ile TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş verdi.

Ayrıca, TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, bu harika organizasyona ev sahipliği yapan ve organizasyonun İzmir’e gelmesini ve başarıyla gerçekleşmesini sağlayan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hakan Orhunbilge’ye teşekkür plaketi takdim etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer de; TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş’a teşekkür plaketi takdim etti.


Create Account



Log In Your Account