Fenerbahçe Medicana Erkek Voleybol Takımı, SMS Grup Efeler Ligi’nin 19. haftasında Galatasaray HDI Sigorta’ya konuk oldu. Setlerini; 21-25, 19-25, 19-25 önde tamamladığı maçı 0-3 kazandı. Adis Lagumdzija kaydettiği 18 sayıyla maçın skoreri olurken; Earvin Ngapeth 13, Yiğit Gülmezoğlu da 11 sayıyla galibiyete önemli katkı verdi.

Fenerbahçe Medicana Erkek Voleybol Takımı, SMS Grup Efeler Ligi’nin 19. haftasında Galatasaray HDI Sigorta’ya konuk oldu. Setlerini; 21-25, 19-25, 19-25 önde tamamladığı maçı 0-3 kazandı.

Adis Lagumdzija kaydettiği 18 sayıyla maçın skoreri olurken; Earvin Ngapeth 13, Yiğit Gülmezoğlu da 11 sayıyla galibiyete önemli katkı verdi.

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Sadettin Saran, Genel Sekreter Orhan Demirel, Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Köz, A. Murat Emanetoğlu ve Ufuk Şansal da izledi.

Yiğit’in hücum, Lagumdzija’nın da bloklarda öne çıktığı ilk sette rakibine 10-17 üstünlük kuran Fenerbahçe Medicana, kalan bölümde hata yapmadı ve seti 21-25 kazandı. Bu sette Lagumdzija 5, Yiğit 4, Barthelemy de 3 sayı üretti. İkinci sette 7-7 eşitliğin ardından skor avantajını eline geçiren Takımımız, setin kalan bölümünde bu avantajını sürdürdü ve seti 19-25 kazanarak maç skorunu 0-2 yaptı. Üçüncü sette de hücumda ve savunmada rahat bir oyun sergileyen Fenerbahçe Medicana, seti 19-25, maçı da 3-0 kazandı.

Fenerbahçe Medicana, 19 Şubat Perşembe günü saat 19.00’da Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda CEV Cup play-off turu rövanş maçında Orion Stars’ı ağırlayacak.