ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ tarafından verilen 2015-2016 “MESLEKTE ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ”nü voleyboldan tanıdık bir isim Hasan Epirden ile diğer iki kişi Betül Mardin ve Haldun Dormen ile birlikte aldı.
Hasan Epirden’e Ataşehir Rotary Kulübü’nden Ödül
ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ tarafından verilen 2015-2016 “MESLEKTE ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ”nü voleyboldan tanıdık bir isim Hasan Epirden ile diğer iki kişi Betül Mardin ve Haldun Dormen ile birlikte aldı.
Ataşehir Silence Hotel’de yapılan ödül töreninde Türk Tiyatrosunun duayeni Haldun Dormen ustayla birlikte alırken Halkla İlişkilerin Duayeni Haldun Dormen’in ayrıldığı ama oğlu Ömer Dormen’in annesi Betül Mardin’e ise rahatsızlığı nedeniyle evinde takdim edildi.
3 Kişinin layık görüldüğü ödüllerden diğeri de rahatsızlığı nedeniyle sayın Betül Mardin‘e evinde takdim edilmişti… Ödül törenine TVF eski başkanı Erol Ünal Karabıyık, aynı dönemde MHK başkanlığı yapan Aydın Öztürk, Galatasaray’ın sevilen eski yöneticilerinden Turgay Kıran, voleybol dünyasının değerli üyelerinden ve Epirden’in kadim dostu Tekin Demirtaş ile arkadaşı Gükhan Saygı da katıldı. Epirden’in ödülünü Ödülümü kendisini tanıtımıyla onurlandırarak veren Başkan Okan Gözütok,verdi.
Gecenin finalindeki “TÜRK POP MÜZİĞİ TARİHİ” konulu sunumda fonda Türk Pop Müziğimizin kilometre taşları unutulmaz parçalarla destek veren plak koleksiyoncusu, Kulübün Onursal Başkanı Şeref Özcan ve şahıslarında kendilerini ödüle layık gören tüm değerli üyelere teşekkür etti. Epirden aldığı ödül sonrası şöyle konuştu:
“Beni yüreklendiren mesajları, çiçekleri ile çok özel dostlarıma, okurlarıma, kalpleriyle yanımda olduklarını hissettiren tüm can dostlarıma minnettarım…Beni ben yapan rahmetli annem ve babam, kardeşim Nur, eşim Gülbin, ailem, sanatçılarım, sporcularım, dostlarım ve okurlarım adına aldım” dedi.
Voleybolmanset.com olarak biz de kendisi kutlar. Çeyrek asırdır yaptığı plaj voleybolu organizasyonlarında başarılar dileriz.





